Belgrade Theatre by Stanton Williams

By  |  Comments

Project: Belgrade Theatre
Location: Conventry, United Kingdom
Designed by Stanton Williams

The landmark extenstion to the Grade II listed 1950’s community theatre provides a new 300 seat studio theatre space, rehearsal room and associates, back stage facilities, new entrance and foyer. Conceived as a strong sculptural form the seven storey structure acts as a catalyst for the regeneration of the City Centre and is dramatically illuminated at night. – From Stanton Williams
More images under the cut: 
*Images by Morley von Sternberg via World Architecture News
DON’T MISS OUT!
Subscribe To Newsletter
Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.
Stay Updated
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link

DON’T MISS OUT!

Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.!
SUBSCRIBE
close-link