Facebook Offices by O+A

By  |  Comments

Project: Facebook Offices
Location: Palo Alto,
Designed by Studio O+A
Website: www.o-plus-a.com
Formerly a lab facility for Agilent Technologies, a manufactures of high-tech measurement devices, the restored complex now becomes a lab of different sort – for measuring the intangibles of creativity and social interaction. Facebook wanted its new headquarters to reflect its values – freedom of expression, individuality and creativity. Continue for more images after the jump:

DON’T MISS OUT!
Subscribe To Newsletter
Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.
Stay Updated
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link

DON’T MISS OUT!

Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.!
SUBSCRIBE
close-link