Aluminium Bos by Abbink de Haas

By  |  Comments

Project: Aluminium Bos
Designed by Abbink de Haas
Location: Netherlands
Website: abbinkdehaas.nl
The aluminum center is located in the tops of the Aluminum Forest, above the thin strains changing Dutch and reflect light filter. Silently crosses the glass elevator to six meters high space between the surface and the silver aluminum box. Outside the wind rushing by hundreds of slender columns plays. Within locks sunny patio light, air, space and heat in the right direction. Continue for more after the jump:


DON’T MISS OUT!
Subscribe To Newsletter
Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.
Stay Updated
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link

DON’T MISS OUT!

Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.!
SUBSCRIBE
close-link