in ,

A-Lab’s Eco-Office design

Designed by A-lab

Website: www.a-lab.no

This stunning energy-efficient office recently won a competition to design the 2012 location for Norway’s oil company StatoilHydro. Conceived by Oslo’s A-lab, the modern and flexible office compound took the winning bid from a pool of some 40 entries. The new site and office center brings together two previously separated buildings, opening up more efficient communication and reducing the need for cross-town travel and courier services. Five separate wings lie on top of each other in the shape of a star, keeping particular offices regionalized while still attached. Source: Inhabitat

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

By subscribing to our newsletter you agree to DESIGN SCENE's Terms of service. You can unsubscribe at any time.

Roisin Murphy for Daily Mail by Michael Labica & Sandrine Dulermo

Cloud Chair by Richard Hutten