in , ,

Family home by Pedro Gadanho

Family home by Pedro Gadanho
Designed by Pedro Gadanho
Location: Oporto, Portugal
The villa was originally made up of a single floor that Gadanho cleverly transformed into three storeys by excavating the shallow cellar and inserting a new ceiling on the entrance floor, creating space for a bedroom on top. “This way the living room works as a buffer between two private spaces,” explains Gadanho, who has carefully considered the needs of the single father and his three children that lives here. It’s a bachelor pad and play pen in one. Continue for more after the jump:

Source | Yatzer
Photo Credits: Fernando Guerra

Bally US

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

Get The Latest Updates Straight To Your Inbox!

By subscribing to our newsletter you agree to DESIGN SCENE's Terms of service.

Jude Law for Dior Homme Fragrance

Joop’s WUNDERKIND