Vodafone Headquarters by Barbosa & Guimarães

By  |  Comments

Project: Vodafone Headquarters
Designed by Barbosa & Guimarães
Location: Porto, Portugal
Website: www.barbosa-guimaraes.com
The technical complexity of the building leads to a periphery structural solution, a shell of concrete, like an egg, reducing internal support to the two stairwells and three central pillars, allowing great versatility in its interior space use. Functionally, the building has eight floors working three as underground. Continue for more after the jump:

*Source | ArchDaily
*Photo: FG+SG – Fernando Guerra, Sergio Guerra

DON’T MISS OUT!
Subscribe To Newsletter
Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.
Stay Updated
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link

DON’T MISS OUT!

Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.!
SUBSCRIBE
close-link