Project: Contained Calls
Designed by Aedas
Location: Leeds, England
Website: www.aedas.com
The form of the building is bold and iconic; its concept is derived from the former warehouse storage units that once inhabited the site. By loosely arranging these modules between the existing buildings, it creates space for both elements to ‘breathe’. Continue for more images after the jump:

 

aedas architectureaedas architecture

For more info and images log on to Bustler.
*Source | bustler

4 Responses

  1. read article

    After I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment. Is there an easy method you are able to remove me from that service? Cheers!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.