World Sustainability Center by Studio SHIFT

By  |  Comments

World Sustainability Center SHIFT

World Sustainability Center SHIFT

Project: World Sustainability Center
Designed by Studio SHIFT
Location: Afsluitdijk, Netherlands
Studio Shift has created an engaging design for World Sustainability Center in Afsluitdijk, Netherlands. This impressive building is of mixed use character featuring programs such as gift shops, exhibition space as well as a hotel and public space created as a relaxation area.

More images and architects description of this project on our architecture page.

DON’T MISS OUT!
Subscribe To Newsletter
Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.
Stay Updated
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link

DON’T MISS OUT!

Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.!
SUBSCRIBE
close-link