in , ,

Apple Store by Gensler

Project: Apple Store
Location: London, United Kingdom
Designed by Gensler

Bally US
For Apple’s first European flagship store, Gensler enhanced an interactive environment design that reinforces this lifestyle-driven brand. A structural glass staircase and bridge connect the ground floor where Apple’s products are featured to the second-floor Genius Bar offering customer support. The second level also features a studio where customers interface with Apple’s creative staff, an auditorium for presentations, and a children’s alcove. Gensler’s custom-designed “light ceiling” creates a sense of daylight through its tilted panes of hand etched semi-reflective glass.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

Get The Latest Updates Straight To Your Inbox!

By subscribing to our newsletter you agree to DESIGN SCENE's Terms of service.

Halle Berry By Tony Duran

Mathias Lauridsen for Freesoul by Yu Tsai