Gelderland Villa by Factor Architecten

By  |  Comments

Project: Gelderland Villa
Designed by Factor Architecten
Location: Gelderland, The Netherlands
Website: www.factorarchitecten.nl
In an open spot in the woods outside of Beekbergen a unique villa has been built. Not visible from the public highway, a conical concrete sculpture with a curved thatched roof rises up between the trees. The design was created in close collaboration with our clients, Mr Anton Schouten and Ms Hannie Kempink. Continue for more after the jump:


The interior is visible through the various open places cut into the cone. The basement holds the garage and the spare bedrooms and bathrooms. Above this lie the kitchen and the master bedroom. Via the dining room, we then climb to the main floor with the living room and entrance hall. And finally, under the glass roof which can be opened, we have the fantastic swimming pool