Hakuju Concert Hall by Albert Abut Architecture

By  |  Comments

Project: Hakuju Concert Hall
Location: Tokyo, Japan
Designed by Albert Abut Architecture
Website: www.albertabut.com
Shaped as a variable-sized box, in a insulated box, in the box of the building, the Hakuju Hall drives musical waves from musician to listener, with the precision expected by high-tech music lovers from Tokyo. Continue for more after the jump:

 

In order to have the best sound quality, all noise has been controlled. To avoid any possible interference with the noise of the city, rubber joints have been interposed between the floating part of the ceiling and the fixed one. The stage is also built separately, such that it is completely unplugged from the real floor.

As seen on World Architecture News.

DON’T MISS OUT!
Subscribe To Newsletter
Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.
Stay Updated
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link

DON’T MISS OUT!

Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.!
SUBSCRIBE
close-link