Post Office Rotterdam by UNStudio

By  |  Comments

Building: Post Office Rotterdam
Designed by UNStudio

Client: Delta Projectontwikkeling – SNS Property Finance – Redevco
Location: Rotterdam, The Netherlands
Building surface: 44.000 m2
Building site: 28.500 m2
Images above are from a competition winning project for Post Office Rotterdam by architects UNStudio. The design for the redevelopment of Post Rotterdam incorporates an ambitious mixed-use concept devised to respond to and enhance the original qualities of the existing building. Upscale retail facilities, restaurants, cafés and bars are combined with a luxury hotel, which in addition houses conference facilities and offices. The mix of architectural presence and transparency is designed to emphasise and frame the entrance to the building. The post-war roof is replaced with a new glass construction, allowing daylight to penetrate the building and forming a connection between the new hotel and the existing monument.

Comments

  1. Anonymous says:

    Wow, thats impressive..

  2. Anonymous says:

    Wow, thats impressive..

  3. Anonymous says:

    Wow, thats impressive..

  4. Anonymous says:

    Wow, thats impressive..

  5. Anonymous says:

    Could not find a suitable section so I written here, how to become a moderator for your forum, that need for this?

  6. Anonymous says:

    Could not find a suitable section so I written here, how to become a moderator for your forum, that need for this?

DON’T MISS OUT!
Subscribe To Newsletter
Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.
Stay Updated
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link

DON’T MISS OUT!

Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.!
SUBSCRIBE
close-link