Cultural Center in Chengdu by Massimiliano and Doriana Fuksas

By  |  Comments

Cultural Center Massimiliano Fuksas

Cultural Center Massimiliano Fuksas

Project: Cultural Center in Chengdu
Designed by Massimiliano and Doriana Fuksas
Client: Sichuan Culture Centre, Literary and Writer
Surface: 89 384 sqm
Area: 110 000 sqm
Location: Chengdu, Sichuan, China
Design for the Cultural Center in Chengdu coming from the drawing board of Massimiliano and Doriana Fuksas architecture practice.

Find more on our architecture page.

DON’T MISS OUT!
Subscribe To Newsletter
Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.
Stay Updated
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link

DON’T MISS OUT!

Be the first to get latest updates and exclusive content straight to your email inbox.!
SUBSCRIBE
close-link