in

Pharrell Williams Resource Center by Oppenheim

Pharrell Williams

Project: Pharrell Williams Resource Center 
Designed by: 
Oppenheim 
Location: Virginia Beach, Virginia, USA
Website: www.oppenoffice.com
Idea born from Pharell William's conversation with Chad Oppenheim is set to come to life in 2013, a Resource Center by recording artist, designer and eco-activist is set to rise in his home town of Virginia Beach.

More on ARCHISCENE.net.

Bally US

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

Get The Latest Updates Straight To Your Inbox!

By subscribing to our newsletter you agree to DESIGN SCENE's Terms of service.

A Closer Look of Burberry’s Fall Winter 2011 Men’s Collection

Zombie Boy by Mateusz Stankiewicz for Fashion Magazine